Het gehele bedrijf geautomatiseerd (Incasso, pasjes, boekhouding, Training, Fittest, Voeding, klant volg systeem agenda)


Health Software Tarieven
Incasso handleiding
Rooster permanente allocaties handleiding
 

De ideale combinatie tussen online en offline data, hierdoor is het systeem veilig ( er staan alleen nummers op de server) en is het ook zeer snel. Agenda systeem, Allocatie systeem en les reserveringen geintegreerd
 
0. Financiele functies. O.a. bank mutaties analyse en Incasso-batch creatie. Uw bank-data export bestanden (mt940 format) staan in de map Vanbank en de eerder verzonden Sepa (xml) bestanden staan in de map Sepasent .
Met deze 2 mappen en hun bestanden is de totale situatie up-to-date. Het programma kan met deze bestanden voor de batches afleiden wie welke afschrijvingen heeft gehad, en ook of iemand stornos heeft gehad.
 
1. Training functies. Oefening sets beheren en aanpassen, training schemas maken en bewerken.
 
2. Fit-tests invoeren en printen.
 
3. Voeding anamnese en generatie. Bij anamnese kan men de voeding analyseren op basis van de ingebouwde voedings middelen table. Bij generatie genereert het programma dagmenus voor gewenste ingestelde hoeveelheden zoals o.a. energie-hoeveelheid. Het programma assembleert met de aanwezige menus in de database, deze menus zijn volledig aanpasbaar, ook kan men menus toevoegen.
 
4. Met de aanpas-functie kan men de teksten en data aanpassen van het rapport dat in het beeld staat. Momenteel is dat het geval bij het trainings-schema, het fittest rapport en de factuur. Voor het voedings rapport zal deze functie ook spoedig worden geimplementeerd. Na het aanpassen kan men met de rechtermuis knop direct printen naar de printer. Via de Print button kan een pdf worden gemaakt, deze kan vervolgens daarna worden verstuurd via e-mail, of deze kan worden upgeload naar de client account.
 
5. Pdf maken. Het programma maakt een pdf van het rapport (b.v. trainschema, fittest rapport, voeding rapport , factuur ) dat op dat moment in het beeld staat. Nadat een pdf is gemaakt kan deze worden up-geload naar het client-account, of kan deze worden verzonden per e-mail.
 
6. E-mail versturen. Via deze functie kan men een email versturen (met of zonder bijlage) naar een e-mail adres. Men kan Of mailen via een geinstalleerde (gekoppelde) E-mail client (bv Outlook of thunderbird), of men kan mailen via de Health Software server. Bij de laatste optie behoeft er behalve het afzender e-mail-adres niets te worden ingesteld, dwz men kan direct e-mail versturen via de functie.
 
7. Weeklijst functies. Geeft weer welke training schemas er in een bepaalde periode aflopen, of geeft weer welke fit-tests hertests er in een bepaalde periode moeten gaan plaatsvinden. De afloop en hertest data worden automatisch in de agenda geplaatst.
 
8. Simulaties functies Trainer-tablet en client smartphone inlog. De handigste werkwijze is het scannen van de trainer-pas met de trainer tablet, en het scannen van de client pas met de smartphone (of de Trainer tablet )
 
Met deze 3 buttons kan men deze inscans simuleren / uitvoeren zodat men op het windows-programma in feite ook alle functies kan gebruiken die op de tablet en smartphone beschikbaar zijn. Het windows programma kan op meerdere pcs tegelijk actief zijn , bv in een netwerk, maar ook zonder netwerk.
 
9. Overzicht functie wie er is ingecheckt (als de personen afspraken hebben worden deze direct weergegeven )
 
Overzicht functie waar de lessen (of allocaties) staan ingepland, de lessen verschijnen vanzelf bij de client inlog ( kan er op reserveren ). (Alleen de manager kan allocaties verwijderen (via password )). De allocaties kunnen in totaal of per trainer worden weergegeven (werkrooster overzicht trainer )
 
Overzicht in geplande afspraken, voor alle medewerkers of Per medewerker. Alleen de manager kan afspraken verwijderen.
 
10. Manager / beheerder functies. 1. Beheer allocaties en afspraken (inplannen en verwijderen ) 2. Beheer bedrijf en inrichten, configureren medewerkers locaties producten en middelen. 3. Managers overzichten, overzichten per medewerker, hierin worden in een kalender-jaar overzicht de totalen van handelingen van de medewerker getoond.

 

STAP-1 

 
Als eerste stap mogen 1: de bedrijfs gegevens worden ingevoerd, bedrijfsnaam, afzender e-mail etc, 2: mogen alle trainers met hun naam en e-mail (mag ook een fake email zijn ) worden ingevoerd, en 3: via Bedrijf inrichten mogen alle locaties (zalen ) die niet worden gebruikt worden verwijderd, ook mogen de trainer-namen die niet worden gebruikt worden verwijderd, Behalve de trainer: Train_supervisor mag niet worden verwijderd.


 

 

 

 

 

 

Met een normale printer kunnen de pasjes worden uitgeprint. Trainer-pas of client-pas. als de client zelf zijn of haar pas inscant krijgt deze de client-data te zien ( o.a. afspraken en train schemas en fittests etc ) , als echter de Trainer dezelfde pas inscant, (alvorens de Trainer-pas ingescand te hebben ) dan komen er extra functies voor de betreffende trainer.

Als echter de tablet of de phone als Incheck station is gemarkeerd, ( bv door smorgens een trainer pas in te scannen , en daarna de incheck-station functie te kiezen ), Dan worden de betaal en bezoek gegevens weergegeven (Balie incheck station )  

Trainer-client tablet web inlog 

Trainer tablet web inlog 

Overzicht wie er binnen is met direct de geplande afspraken 

Persoon selectie 

Personen selectie 

Client smartphone inlog 
Incasso preview
O.a. bank mutaties analyse en Incasso-batch creatie. Uw bank-data export bestanden (mt940 format) staan in de map Vanbank en de eerder verzonden Sepa (xml) bestanden staan in de map Sepasent . Met deze 2 mappen en hun bestanden is de totale situatie up-to-date. Het programma kan met deze bestanden voor de batches afleiden wie welke afschrijvingen heeft gehad, en ook of iemand stornos heeft gehad, er behoeven dus geen handmatige stornos te worden ingevoerd.

 

Persoon invoer scherm, incasso gegevens check In het persoon scherm kan indien gewenst de check plaats vinden of alle gegevens juist staan ingevoerd. 

Abonnements vormen aanpassen 

Allocaties snel invoeren en verwijderen, de allocaties/lessen verschijnen direct bij de client opties om op te reserveren. 

Agenda systeem. De agenda kan worden weergegeven per week, per medewerker, per locatie, of voor alle medewerkers of alle locaties. 

Managers jaar-overzichten per medewerker 

Manager: bedrijf inrichten locaties producten en middelen.
Producten zijn bv Fitness (gegeven in de locatie Fitness ruimte ) of Groepfitness les body-combat (gegeven in de groeps-ruimte ). Alleen de producten definieren is in principe voldoende voor de werking van het programma, daarna kan men de producten evt verder definieren
De producten kunnen ook verder worden gedefinieerd met 1 of meerdere processen in verschillende weken. De processen kunnen verder worden gesplitst in procedures, en de procedures kunnen verder worden gedefinieerd in instructies. In de rapportage functies kan verslag worden gelegd op de deze definities.  

Trainschemas 

Snel-stappen om training schema te maken:
1. Kies de persoon button links boven aan (poppetje om een nieuw persoon in te voeren)
2. kies daarna de optie Train-schema, 3. Kies Aanmaken, u kunt nu een aantal oefeningen selecteren, Cardio of andere, u komt nu in het sheet ( cardio en daarna weerstand ), (de sets en de reps behoren hier eigenlijk al goed te staan via het set rep systeem ), u kunt ook in de bovenste rij (1x klik) de waarden bepalen voor de gehele kolom, dus bv alle sets op 3 zetten etc. Na volgende verschijnen de Layout variabelen, o.a. bij Met Randen heeft u 3 layout opties , en bepaal ook het aantal naast elkaar (1 2 of 3 ).
4. Het schema komt in het beeld ( u kunt nu via de modify button nu nog alles wijzigen ) ,En er zijn nu 2 manieren om te printen: (4)-1. Via rechtermuisknop afdruk voorbeeld (zorg dat via het tandwieltje alle opties goed staan, o.a. pagina marges op 5 mm, alle rand teksten op leeg zetten, achtergrond afbeeldingen print aanvinken, en uitvink passen maken ), als u nu gaat printen naar de printer Zijn daar ook opties bij de printer Eigenschappen, daar kunt u 2 paginas op 1 kiezen en bv boek vorm en of dubbelzijdig ) of (4)-2: klik op de printer button rechtboven, deze maakt een Pdf welke vervolgens wordt getoond, deze pdf kunt u nu printen of e-mailen.

In de functie waar men oefeningen kiest en kan kiezen, daar kunt u rechtermuisknop geven op een afbeelding in het midden gedeelte, de afbeelding wordt dan in de ware grootte weergegeven. Dit is om de afbeeldingen te kunnen zien die er in zitten. In de try-out versie zijn de basis fitness-oefeningen aanwezig.


 

Fit-testen 

Voeding Analyse en Menus genereren 

 

Het voeding systeem dat is geimplementeerd, werkt zodanig dat hij met een database van menu-txt bestanden (aanwezig in de map vo/vosja ) zelf dagmenus kan assembleren zodanig dat deze voldoen aan bepaalde energie hoeveelheden en macro nutrient verhoudingen. Het programma varieert en maakt continu nieuwe menus.
Hier onder een voorbeeld van een menu uit de database, men kan ook zelf menus-bestanden toevoegen.
Het programma parst en leest deze menu-bestanden zodat er met de waarden van energie, eiwit koolhydraten en vet gerekend kan worden bij assemblatie / generatie functie.

2 sneetjes meergranenbrood beide dun besmeerd met dieethalvarine beide 
besmeerd met pindakaas light (30 gram) en plakjes banaan,  1 glas magere 
drinkyoghurt suikervrij (150 ml) 

431 kcal, 18 gram eiwit, 39 gram koolhydraten, 23 gram vet


 

Kassa functie 

Facturen maken en bewerken, alle data in de factuur kunnen worden bewerkt, ook later ook het factuur nummer is wijzigbaar, het systeem laat deze wel steeds automatisch optellen / doortellen 

Boekhouding analyse Rule-base, richt zelf de boekhoud posten met de sleutel woorden in, hiermee worden in de analyse functie de mutaties van de bank gegroepeerd, hierna is de resterende boekhouding eenvoudig u kunt de kengetallen zelf verder verwerken of dit bespreken met een boekhouder. 

Resultaat van de anaylse groeperings functie, de mutaties zijn bij elkaar gezet en per post zijn de totalen gemaakt. 

Invoer schermen van het Fit-test programma 

de Oefening-selectie schermen voor de verschillende oefening-sets 

het invoer-scherm voor de cardio oefeningen voor het training-schema 

het invoer-scherm voor de weerstands oefeningen voor het training-schema 

Het invoerscherm voor de voedings anamnese, inventarisatie van voedings middelen 

De edit functie voor de aanwezige menus, alle menus zijn volledig aanpasbaar 

de weeklijst voor de Fit-test herttesten 

Update functie. Via de functie wordt in een paar seconden de update opgehaald en geinstalleerd. 

Stroom schakelen via pasjes incheck, u kunt zelf een Ip-stekkerdoos aanschaffen, en u kunt deze laten schakelen via het pasjes systeem, met deze stekkerdoos bepaalt u zelf wat u wilt aansturen, bv tourniquettes of deur sluitingen. 


Prijzen tabel februari 2018 :
 

Nieuw totaal pakket met Fittest en Basis Exercise, Voeding, plus klant volg + server connectie 1 jaar 450 euro
   
Basis versie Exercise windows 250 euro
Maximale maandelijkse kosten: ( abonnement is gratis voor 1 jaar bij alle eerste licenties) 10 euro per maand( bij bv intensief data verkeer`via de server voor het internet systeem.)
   
Convert virtuagym 65 euro
Convert klikschema 65 euro
Convert data andere pakketten ledenadministratie 65 euro
   
Koppelen incheck stekker doos voor tourniquette schakeling of deur schakeling, of iedere soort schakeling 200 euro