Home Prijzen Voeding-app Training Rooster-app QR systeem VIDEO Shop Web-app Download Manual

Health Software
telefoon: - mobiel :

06 24 25 55 03

QR systemen worden tegenwoordig veelvuldig toegepast voor verschillende vormen van informatievoorziening. Deze systemen zijn ook goed toepasbaar in de gym of sportschool. Healthsoftware RV heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van QR systemen voor deze toepassingen en biedt veelzijdige mogelijkheden hierin. De door ons ontwikkelde toepassingen dragen bij aan het optimaliseren van de mogelijkheden die een gym of sportschool biedt.

Toegevoegde waarde van het gebruik van QR codes

QR codes worden tegenwoordig steeds meer gebruikt en dat is goed te verklaren. Deze vierkante barcode met zwarte blokjes op een witte achtergrond kan uitstekend dienen voor verschillende vormen van informatievoorziening. Deze informatievoorziening kan betrekking hebben op een veelzijdigheid aan onderwerpen waaronder toegangs-controle. Dit is de reden dat ook sportscholen en gyms hier steeds meer gebruik van maken.

Healthsoftware RV voor QR systemen voor sportcentra

Healthsoftware RV heeft QR systemen ontwikkeld die inzetbaar zijn voor sportscholen en de bezoekers hiervan. Deze speciaal ontwikkelde QR codes en bijbehorende apps zijn voor veel zaken toepasbaar en kunnen gepersonaliseerd worden. Het gebruik hiervan biedt mogelijkheden om persoonsgegevens van bezoekers van sportscholen op te slaan en hier trainingsschema’s of andere instructies aan toe te voegen. Doordat hierbij gebruik wordt gemaakt van een optimaal beveiligde omgeving is het uitgesloten dat de gegevens op het internet terecht zullen komen. De QR codes zijn scanbaar met een webcam.

Informatie of persoonlijk advies over het gebruik van QR codes in een gym

Healthsoftware RV biedt veelzijdige mogelijkheden in het gebruik van QR codes in een gym of sportschool. Daarnaast onderscheiden we ons door een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van QR codes. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt ook de software uitproberen.

Trainings schema online and offline   Voedings schema   Apple mac versies   Train-schema   Test-rapport   Voeding-schema  
Contactgegevens Health Software RV Algemeen: info@healthsoftware.nl Technisch: rene@healthsoftware.nl - +31(0)6 24 25 55 03 Kvk: 65093909
telefoon: 085-8086889

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Pdf