Home Prijzen Voeding-app Training Rooster-app QR systeem VIDEO Shop Web-app Download Manual

Health Software
telefoon: - mobiel :

06 24 25 55 03

Healthsoftware RV heeft een groot aanbod in digitale health systemen. We houden ons niet alleen bezig met het ontwikkelen van trainingsschema’s maar ook met het vormgeven van systemen voor een optimale ruimte inplanning in corona tijd. We hebben diverse mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van een beschikbare ruimte zonder op enige manier een concessie te doen in de social distance afspraken.

Gym ruimte inplanning tijdens de corona periode

De uitbraak van het coronavirus heeft een diepe impact op onze maatschappij. Het is een onzekere periode waarbij veel aanpassingen van mensen worden gevraagd. Een belangrijke verandering is de minimale onderlinge afstand die gerespecteerd moet worden. Toen deze social distancing maatregelen net van kracht waren, gaf dit nog wel wat problemen met bijvoorbeeld de gym ruimte inplanning tijdens de corona periode. Tegenwoordig behoren dit soort problemen tot het verleden nu er gebruik gemaakt kan worden van de digitale informatiesystemen van Healthsoftware RV.

Digitale informatiesystemen voor een optimale planning van ruimtes

De digitale informatiesystemen van Healthsoftware RV zijn zeer praktische tools voor een optimale planning van ruimtes. Een sportschool kan in deze voorziening aangeven wat het maximale aantal personen is die van de ruimte gebruik kunnen maken. Op het moment dat dit aantal op een bepaald tijdstip bereikt is, zal de ruimte gesloten worden voor anderen. Er kunnen dan geen reserveringen meer gemaakt worden. Hiermee kan worden voorkomen dat er te veel mensen gebruik maken van een ruimte waardoor de ruimte een besmettingshaard kan worden.

Veelzijdige toepassing in het plannen van ruimtes

Met name veel sportscholen en fysiotherapeuten maken gebruik van onze health software systemen. Het is echter niet zo dat deze mogelijkheden zijn voorbehouden aan deze doelgroep. De systemen kunnen ook gebruikt worden in andere ruimtes waarvan meerdere mensen gebruik kunnen maken. Geïnteresseerden kunnen met behulp van onze software zelf een web-app installeren. De systemen van Healthsoftware RV zijn een week lang gratis uit te proberen. Bij tevredenheid zal na deze 7 dagen een abonnement van 6 maanden ingaan. Dit abonnement zal niet stilzwijgend worden verlengd.

Contact

Heeft u interesse om de digitale informatiesystemen van Healthsoftware RV uit te proberen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies hierover? Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op voor meer informatie. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt via de deze link ook de software uitproberen.

Trainings schema online and offline   Voedings schema   Apple mac versies   Train-schema   Test-rapport   Voeding-schema  
Contactgegevens Health Software RV Algemeen: info@healthsoftware.nl Technisch: rene@healthsoftware.nl - +31(0)6 24 25 55 03 Kvk: 65093909
telefoon: 085-8086889

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Pdf