Home Prijzen Voeding-app Training Rooster-app QR systeem VIDEO Shop Web-app Download Manual

Health Software
telefoon: - mobiel :

06 24 25 55 03

Healthsoftware RV heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale voorzieningen ten behoeve van het in stand houden van een gezonde levensstijl. Naast het ontwikkelen van fitness schema’s kunt u ook de gepersonaliseerde online voedingsschema software van Healthsoftware RV gebruiken. Het realiseren van sportieve doelstellingen en het bijhouden van een zorgvuldig uitgedacht voedingsschema zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voedings-schema app ontwikkeld door Healthsoftware RV

De voedings-schema app die is ontwikkeld door Healthsoftware RV biedt veelzijdige mogelijkheden. Het maken van een gepersonaliseerd voedingsschema is een van de opties die de app biedt. Een personal trainer, voedingscoach of diëtist kan hierbij gebruik maken van een zeer uitgebreide bibliotheek, deze is standaard beschikbaar. Met behulp van deze standaard bibliotheek is het maken van een voedingsschema erg eenvoudig en kan dit snel gerealiseerd worden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van mooie afbeeldingen van de voedingsmiddelen, deze zijn beschikbaar in de bibliotheek.

Ook factoren als het (streef)gewicht en de BMI waarde kunnen in de gestelde doelstellingen worden betrokken. Op basis hiervan kan er een zeer gebruiksvriendelijke- en vooral praktische tool worden samengesteld. De geïntegreerde software kan immers desgewenst de verhoudingen tussen de macronutriënten berekenen en inzichtelijk maken. Tevens houdt het systeem rekening met voedingsmiddelen die niet goed bij elkaar passen. De app werkt als web-app en is daardoor beschikbaar voor IOS en Android.

Informatie en persoonlijk advies over het gebruik van onze digitale voedingsapps

Healthsoftware RV biedt de mogelijkheid om een voedingsschema samen te stellen in een praktische- en gebruiksvriendelijke app. Onze digitale voedingsschema apps worden tegen een zeer scherpe prijsstelling aangeboden, zonder dat hiervoor lange abonnementen moeten worden afgesloten. Heeft u interesse in meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van onze digitale voedingsapps? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Healthsoftware RV licht u graag in over de mogelijkheden hiervan. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt ook de software uitproberen.

Trainings schema online and offline   Voedings schema   Apple mac versies   Train-schema   Test-rapport   Voeding-schema  
Contactgegevens Health Software RV Algemeen: info@healthsoftware.nl Technisch: rene@healthsoftware.nl - +31(0)6 24 25 55 03 Kvk: 65093909
telefoon: 085-8086889

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Pdf